DEČIJE TAPETE – BEBI

izrada dečijih bebi tapeta po meri zida

Dečije tapete bebi, odnosno tapete koje firma FOTOTAPETE izradjuje, prilagodjavaju se vašem zidu. To znači da nijedna dečija bebi tapeta koja se nalaze u našoj galeriji nema odredjenu dimenziju, već ih štampamo u proporciji vašeg zida. Da bi ste poručili dečije bebi fototapete, neophodno je da izmerite zid (visinu i širinu), izaberete motiv odnosno tapetu koja vama odgovara i pošaljete nam sve to na mail, viber, sms ili whatsapp u zavisnosti šta vam je lakše, kako bi naše kolege u najkraćem roku odštampali – izradili fototapet za vas. Dečije tapete bebi izradjujemo isključivo na PVC mat (po želji i sjaj)  vodoperivom materijalu, dok papirne nemamo u ponudi. Razlika je u tome što se plastificirane tapete mogu održavati, odnosno prebrisati vlažnom krpom i vratiti njenu prvobitnu formu, dok se papirne ne mogu kvasiti. Plastificirane tapete su samolepljive, dok se papirne lepe starom metodom uz pomoć lepka za tapete.
Cena plastificiranih dečijih bebi tapeta iznosi 750 din po kvadratnom metru.

U ponudi imamo i uslugu montaže. Cena montaže tapeta se kreće od 3e do 5e po kvadratnom metru, u zavisnosti od kvadrature i lokacije.

Možemo vam još ponuditi i dodatno laminiranje (plastificiranje) decije fototapete, gde se nakon štampe odredjenog motiva dodatno prekriva još jednim slojem providne folije čime se obezbedjuje zaštita same tapete. To se obično radi u frekfentnim prostorima gde se konstantnim prolaskom mogu oguliti tapete i tako oštetiti samu štampu ili dete izvrlja flomasterom, isprska nekom bojo i td. Ako vam se takva situcija dogodi slobodno možete prebrisati alkoholom, bez bojazni da će se oštetiti tapet. Usluga se dodatno doplaćuje 1,5 e po metru kvadratnom

Foto tapete / dečije tapete – 1

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (mikey mous dečija tapeta). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 5

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (dečija karta sveta sa životinjama). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 9

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (dečija karta sveta sa životinjama). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 13

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (sivomint planine). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 17

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (beloroze prugice). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 21

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (slonče u šolji). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 25

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (dečija karta sveta sa životinjama). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 29

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (roze mini mouse). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 33

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (medae, avioni i baloni sa korpicama). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 37

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (sivoroze planine i baloni sa korpicama). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 41

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (dečija mapa sveta). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 45

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (dečija mapa sveta). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 49

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (zeleni dinosaurusi). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 2

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (roze prugice). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 6

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (plavobeli romboidi). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 10

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (plavobele prugice). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 14

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (sivoroze planine). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 18

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (dečija mapa sveta sa životinjama). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 22

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (mede na balonima). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 26

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (roze, min i zelene planine). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 30

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (dečija karta sveta sa životinjama). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 34

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (životinjice u šumi). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 38

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (zivotinjice sa balonima). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 42

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (slončići i baloni). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 46

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (aviončići i planine). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 50

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (slonče vozi automobilčić). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 3

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (žirafa sa životinjama na bicikli i u balonima sa korpicama). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 7

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (baloni sa korpicama u oblacima). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete –11

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (meda vatrogasac). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 15

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (mikey mous plavobeli). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 19

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (roze mini mouse). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 23

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (mesec, oblaci i zvezde). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 27

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (šarene planine). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 31

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (roze kockice). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 35

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (aviončići u planini). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 39

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (roze baloni sa korpicama). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 43

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (šareni romboidi). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 47

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (rode i baloni sa korpicama). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 51

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (zirafice jedu picu). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 4

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (aviončići sa životinjama – baloni sa korpicama i životinjama). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 8

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (planine u raznim bojama). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete –12

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (dečija mapa sveta sa aviončićima i balonima sa korpicama). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 16

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (sovice na drvetu). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 20

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (plave planine sa pahuljama). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 24

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (zirafa vozi životinje na bicikli, aviončići i baloni sa korpicama). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 28

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (plavo bele pruge). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 32

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (zirafa na bicikli sa životinjama i roze krošnjama). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 36

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (beba nilskog konja). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 40

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (roze balon i životinjice). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 44

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (sivi meda). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 48

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (sivi meda). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Foto tapete / dečije tapete – 52

Dečija samolepljiva i vodoperiva tapeta (3d dečije planine). Dimenzije se prilagodjavaju zidu. Boja i raspored elemenata se takodje prilagodjavaju vašim zahtevima.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.